Vraagprijs: € 173 400
Type: Appartement
Bouwjaar: 2016
Adres: Provincieweg 252, 9550 Herzele

Voor meer informatie (lastenboek, plannen, prijslijst,…) contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15.
Nieuwbouwresidentie ‘4wegen’ is een pareltje moderne architectuur bestaande uit 9 appartementen met topligging, op de hoek van de Provincieweg en de Houtemstraat te Herzele. Het station, supermarkten, slager, bank en tal van winkels zijn op wandelafstand bereikbaar. Het is eveneens centraal gelegen tov. de autosnelwegop- en afritten van de E40 van Erpe-Mere en Wetteren.
Het gebouw zal opgetrokken worden met materialen van hoge kwaliteit, bewoners zullen er ondergedompeld worden in alle hedendaagse comfort en nieuwigheden. Alles is maatwerk en volgens wensen van de klant zodat het voor ieder een thuis kan zijn.
Het laatste éénslaapkamerappartement bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van 63m² met een gezellig terras.
Het bestaat uit een inkom, woonkamer met open keuken en aansluitend berging, ruime slaapkamer, badkamer met douche en meubel en apart toilet. LIFT aanwezig. Elk appartement heeft een eigen autostaanplaats (in prijs inbegrepen). Verkoop onder BTW-stelsel.
Het gebouw zal voldoen aan de huidige normen inzake thermische en akoestische isolatie en ventilatie en zal voorzien zijn van zonnepanelen.
Door zijn locatie en topafwerking is dit ongetwijfeld een uitblinker in zijn klasse.
Vergunning uitgereikt, woongebied, geen dagvaarding, geen voorkooprecht, verkavelingsvergunning van toepassing. Niet overstromingsgevoelig gebied.

Algemene omschrijving
Bouwjaar: 2016
Beschikbaar: Bij oplevering
Interieur
Stedenbouwkundige gegevens
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Bouwvergunning: Ja
Verkavelingsvergunning: Ja
Voorkooprecht: Nee
Dagvaarding uitgebracht: Nee
Prijs: €173 400
50.8997
3.87745
LAATSTE NIEUWBOUWAPPARTEMENT met 1 slaapkamer, topligging!