Vraagprijs: € 369 000
Type: Villa
Bouwjaar: 1957
Adres: Kleine Meerlaan 8, 9620 Zottegem

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15.
Deze unieke villa weerspiegelt binnenin de grandioze stijl van einde de jaren 50. Een heleboel authentieke vintage-elementen zijn aanwezig zoals glasramen, kasten, bureauhoek,… die bijdragen tot het exclusieve karakter. Ze werd gebouwd met uitsluitend kwaliteitsvolle materialen en volgens revolutionaire methode voor zijn tijd.
Ze is gelegen in een doodlopende straat vlakbij het centrum van Zottegem. De aangelegde, Zuidgeoriënteerde tuin achteraan biedt een oase van rust met een prachtig vergezicht op de heuvels van Erwetegem en Sint-Goriks-Oudenhove.
De villa bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, ruime en lichtrijke woonkamer in L-vorm met een modern, zwevend schouwelement, keuken, berging en een toilet. Op de verdieping is er ruime nachthal met plaats voor bureau, 4 slaapkamers, een badkamer en apart toilet. Op de zolderverdieping zijn er nog 2 extra kamers. Volledig onderkelderd (deels kruipkelder). Aparte garage met aansluitend 2 bergruimtes.
ONMIDDELLIJK INSTAPKLAAR!
Dak geïsoleerd, centrale verwarming op stookolie, houten ramen met dubbele beglazing, stadswater + putwater + regenwater.
EPC: 297
Geen vergunning uitgereikt, woongebied, geen dagvaarding, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning.

Algemene omschrijving
Bouwjaar: 1957
EPC Waarde: 297
Bewoonbare oppervlakte: 230 m²
Terrein oppervlakte: 1 480 m²
Interieur
Stedenbouwkundige gegevens
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Bouwvergunning: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Voorkooprecht: Nee
Dagvaarding uitgebracht: Nee
Prijs: €369 000
KI: €1 035
50.8614
3.81133
Unieke karaktervolle villa, centrum Zottegem