Vraagprijs: € 358 000
Type: Woning
Bouwjaar: 1944
Adres: Doornzele Dries 80, 9940 Evergem

Deze ruime, grotendeels gerenoveerde woning/hoeve te Evergem geniet, ondanks zijn rustige ligging, van een vlotte bereikbaarheid.
De woning werd reeds grotendeels gerenoveerd, en is het ideale droomproject voor wie een ruime woning zoekt welke nog verder naar eigen smaak in te richten is. Doordat heel wat ruimtes reeds afgewerkt zijn, is de woning direct bewoonbaar.
De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een polyvalente ruimte, een ruime, lichtrijke living met open keuken (Amerikaanse frigo, gasvuur, eiland met eethoek, …). Aansluitend bevindt zich een wasplaats (ruimte voor wasmachine, droogkast en extra bergruimte), apart toilet, een ruime kelder en een veranda. Hiernaast bevindt zich een bijgebouw dat nog verder gerenoveerd dient te worden en de mogelijkheid biedt de bewoonbare oppervlakte uit te breiden (extra slaapkamers, leefruimtes, wellness,…). Het dak van dit bijgebouw werd reeds vernieuwd in 2016! Op de tussenverdieping bevindt zich een voute die uiterst geschikt is als bureauruimte of slaapkamer. Op de bovenverdieping zijn reeds 2 afgewerkte slaapkamers, een afgewerkte badkamer (ligbad, ruime douche, dubbele wastafel,…), een apart toilet en een nog af te werken nachthal.

Naast de woning bevindt zich nog een ruime tuin (800m2) en een apart bijgebouw dat momenteel dienst doet als opbergruimte, maar zeker kan dienen als garage, hobbyruimte, werkplaats,…
EPC 404. KI 587 (Klein beschrijf mogelijk!). Niet overstromingsgevoelig gebied, Stedenbouwkundige inlichtingen: Woongebied, Geen voorkooprecht, Geen verkavelingsvergunning uitgereikt, Geen dagvaarding, geen vergunning uitgereikt. Geen complex project besluit. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Louise – OC Vastgoed via 0471 80 62 05.

Algemene omschrijving
Bouwjaar: 1944
EPC Waarde: 404
Bewoonbare oppervlakte: 254 m²
Terrein oppervlakte: 1 140 m²
Interieur
Stedenbouwkundige gegevens
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Bouwvergunning: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Voorkooprecht: Nee
Dagvaarding uitgebracht: Nee
Prijs: €358 000
KI: €587
51.1426
3.76702
Ruime, grotendeels gerenoveerde woning met grote tuin te Evergem