Energiezuinige gezinswoning met ruime zolder en tuin!

Broekstraat 162, 9220 Hamme (9220)

  • Type:
    Woning
  • Bouwjaar:
    2023-2024
  • Referentie:
    Broekstraat 162
  • Prijs:
    € 369.000

In de Broekstraat in Hamme is deze energiezuinige woning in volle afwerking. Bij het betreden van de woning komen we meteen aan in een ruime leefruimte met open keuken. Aansluitend hierop hebben we een bergruimte met een apart toilet. De bergruimte heeft ook een rechtstreekse toegang tot de zonnige tuin. De bergruimte in de aanbouw is bekleed in een zeer mooie en eigentijdse, houten constructie. De gelijkvloerse verdieping wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming, alle vloeren en muren werden uitstekend geïsoleerd, dit volgens de normen beschreven in het EPB rapport. Met een mooie houten trap gaan we dan richting eerste verdieping waar we meteen een zeer ruime badkamer aantreffen met ruimte voor een ligbad, een inloopdouche en dubbele wastafel. Naast de badkamer bevindt zich dan het apart toilet. Er zijn twee ruime slaapkamers en 1 aparte wasruimte voorzien met aansluitingen voor de was- en droogkast. Als kers op de taart heeft de woning een zeer ruime en lichtrijke zolder (vernieuwd en geïsoleerd volgens de norm in het EPB rapport) waar nog twee extra kamers in gecreëerd kunnen worden. De woning zal worden opgeleverd met een E-peil 35 wat een laag energieverbruik zal garanderen. Er wordt bovendien nog een warmtepomp aangesloten waar dan ook een premie voor aangevraagd kan worden. Achteraan de woning hebben we een zonnige tuin waar ook een autostaanplaats kan voorzien worden, langs de woning is een oprit die toegang biedt tot deze tuin alsook tot de garageboxen achteraan waar u nog een extra garagebox kan huren wanneer desgewenst (deze is reeds voorbehouden).
De Broekstraat is een zeer centrale en rustige ligging, met slagerij, bakker, apotheker en schooltjes op wandelafstand doch vlakbij groene fiets- en wandelwegen.
U zal deze prachtige woning als eerste eigenaar bewonen, mis deze kans niet en plan vandaag nog uw persoonlijk bezoek in! Contacteer Apers Taghnee via taghnee@lieberman.be of +32 475 42 89 58.

  • Algemeen
  • Interieur
Taghnee Apers
M: taghnee@lieberman.be
T: +32 475 42 89 58